Langsung ke konten utama

Postingan

Unggulan

Ayat Korsi...

Geguritan nang ngisor kiye ditulis nang wong Indonesia sing manggon nang Amsterdam, apik banget nang rasa, kalimate marakna nguthik-uthik rasa pangrasa, tapi sing luwih jero maning miturutku dadi kaya mbukakna mripat sing wis mandan bures awit kakehan sing ditonton saben dinane. Pertama maca ujarku ana gandheng cenenge karo Ayat Qursi nang Al Qur'an. Jebule ora adoh sekang kursi sing siki lagi diuber-uber nang sebagean sedulur dewek. Sing maju meng palagan "perpolitikan". Jyaan, pancen ora kaya Kang Heri Latif, nek gawe ukara marakna nyengir, marakna krasa kethuthuk, marakna krasa diklitiki.

Digathukna karo kahanan sing ana siki nang endi baen, geguritan gaweyane Kang Heri Latif keyonge koh mathuk banget! Ngapurane disit nek geguritane ora tek terjemahna nganggo basa Kebumenan. Ben rasane tetep "ngess" dadi ya apa anane.

AYAT KORSI:
buat irene shanty

dimana ide yang berlawan?
gelap langit merindu hujan
banjir janji di jalanan
poster dan spanduk berkeliaran
semua mimp…

Postingan Terbaru

Weker Kethongan

Sekang Manca

Kok Dingklik?

Eling-eling

Pengarep-arep....

Wringin Alun-alun